Hemma

Har nu varit hemma i Sverige i en vecka och haft varenda dag fullbokad av att träffa familj och vänner, helt underbart!

Flygresan hem var lång men gick väldigt bra. Det kändes självklart konstigt att säga hejdå till Lorraine och Sydafrika men på samma gång var det superskönt att komma hem.

Dock så är det ju något helt annat att leka och kela med hundar i solen och värmen 8 timmar/dag än att sitta framför en dator 8 timmar/dag. Inte så svårt att gissa vilket jag föredrar;)

Något annat som är skönt med att vara hemma är ju tryggheten och självständigheten. Det är så skönt att inte behöva fundera så mycket, utan bara kunna göra det man känner för vilken tid det än är på dygnet och att inte konstant behöva kolla så att ingen är och rotar i min väska eller mina fickor.

Men SA var en sån otrolig upplevelse. Jag är så glad att jag gjorde den här resan och fick uppleva allt jag gjorde och se allt med egna ögon. Det är en helt annan värld än den jag lever i till vardags. Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka och jobba med hundarna eller att jobba med barnen i kåkstäderna. Livet och människorna i kåkstäderna berörde mig verkligen.

Det finns så mycket jag upplevt och skulle kunna berätta att det blir för stort att ens försöka. Men undrar ni något är det bara att fråga :)

Så får vi se vart nästa äventyr tar mig;)

/J

johannaaaslund.blogg.se

Här kan ni följa mig när jag ger mig ut på äventyr!

RSS 2.0