Mango Rain

Gårdagen blev väldigt lugn. Vi plaskade runt i poolen och sov i solstolarna en stund innan vi sov ännu en stund på rummet. Men sen tog vi oss i kragen och tog en tuktuk in till centrum. Där fanns det oändligt mycket att titta på. Vi strosade runt, åt mat, drack öl, unnade oss massage och pedikyr (Janne massage och jag pedikyr) och avslutade med en bananpannkaka.






Trots att vi sov 9 timmar inatt var vi sjukt trötta när vi vaknade. Men vi masade oss upp för att hinna med hotellets frukost. Efter ett dopp i poolen åkte vi in till centrum igen. Drack supergoda fruktshakes och fick massage igen. Janne vill gärna att jag berättar att dom som masserade oss inte kunde FÖRSTÅ att Janne var 35 år. Dom trodde att han inte var en dag över 28! (detta kommer han leva på resten av resan..om inte resten av livet)  ;)  

Nu är vi tillbaka vid poolen igen för att samla krafter inför nyårfirandet ikväll. Vi har bokat bord i centrum så får vi se hur kvällen artar sig. 

Siem Reap

Så bar det av igen. Den här gången till Kambodja och tillsammans with my man, Janne. Efter en lång lååång resa med lite sömn är vi äntligen framme på Mango Rain hotel i Siem Reap. 

Vi har iaf hamnat på ett fint hotell med fräscha rum och en härlig pool. Så efter incheckning och en stor öl för ca 16 kr så sitter vi nu här och doppar tårna i vattnet. Ikväll tänkte vi ut och upptäcka lite av staden innan det förmodligen blir tidig kväll. 


Imorgon eller dagen efter det är det dags att ta en tur till Ankor Wat och kolla in templen. 

/Johanna & Janne 

johannaaaslund.blogg.se

Här kan ni följa mig när jag ger mig ut på äventyr!

RSS 2.0