Tangalle

Efter mitt sista inlägg gav vi oss ut och mötte upp beach boysen som tog med oss på mopparna till en lugn och relaxed bar där vi drack några drinkar och gick på lina. Vi åkte sedan vidare till ett ställe som heter Vibrations där det var live show med folk som spelade trummor. Det var sånt jäkla drag och vi kastade av oss flipflopsen och dansade tills vi var alldeles svettiga och lyckliga. Och planen om att åka till Tangalle på morgonen var som bortblåst. Våra supergulliga hyresvärdar blev bara glada över att vi stannade en natt till. 
Lördagen spenderades i lugnets tecken på stranden. Tills på kvällen då vi mötte två danskar, vilken den ena vi träffat tidigare i Unawatuna. Flera öl senare hamnade vi på Mambo där vi stannade resten av kvällen och avslutade med Rotti-fyllekäk på ett hak längs vägen hem.


Men igår vinkade vi hejdå till hyresvärdarna som till och med följde med oss över den livsfarliga vägen för att se till att vi kom med rätt buss. 

Väl framme i Tangalle hyrde vi en moppe och åkte runt och kikade lite. Såå jäkla kul! Och vi blev lite fundersamma om det är ovanligt att tjejer kör runt på moppe där eftersom alla hejjade , vinkade, ropade och log mot oss. Till och med gamla gubbar. 


Det blev tidig kväll och vi sov 12 timmar. Välbehövligt efter 5 nätter med väldigt få timmar av sömn. Vi tog en tuktuk till Goyambokka beach som vi läst gott om men blev så jäkla besvikna när vi kom dit så vi vände. Pytteliten strand. Vi åkte istället till Marakollia beach där det föll oss mer i smaken. Superlång fin strand och nästan inga människor! Så vi har passat på att träna lite i sanden.

Imorgon blir det Uda Walawe national park.


Kommentarer
gunvi

Tack Johanna för den rapporten.

2015-01-26 @ 21:06:31
Tuva

Ta hand om min Elin Johanna. :-)
Njut av tiden ni har kvar, här är det flurväder. Usch.

2015-01-29 @ 09:53:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannaaaslund.blogg.se

Här kan ni följa mig när jag ger mig ut på äventyr!

RSS 2.0