Phu Quoc

Här på Phu Quoc och Sea Star Hotel är det semester på riktigt! När vi fått flytta in i våran bungalow som ligger alldeles vid havet och vet att vi ska vara här minst till på söndag då blev det avslappning på hög nivå. Vi kan bara gå ut och lägga oss på varsin solstol och behöver inte fundera över vad vi ska ha med oss för det är bara att knata in i bungalown och hämta om det är något vi behöver. Och hotellet erbjuder bra service och mycket bra frukost. Älskart!


Till lunch idag blev det ananas, mango och passionsfrukt och sen en kopp kaffe på terrassen.

Det har varit lite halvmulet sen vi kom hit men det gör absolut ingenting, det är alldeles lagomt varmt och brun blir man ju ändå. Och havet! Älskar havet! Fint vatten och härlig botten.



Idag tänkte testa ett tips vi sett på Tripadvisor som var en liten restaurang hos en "gubbe i skogen". Det skulle ligga en bit ovanför stora vägen och man skulle gå i en mörk gränd för att komma dit. Vi  hittade gränden och började leta oss uppöver i mörkret, rätt långt faktiskt och det var rätt obehagligt. Vi började känna att det måste vara något fel och tänkte vända men så gick vi en bit till och där låg den! Hieu's Restaurant. Janne tog fisk med citrongräs och lök och jag tog kokosnötscurry med kyckling och så tog vi också vårrullar, och herremindag så gott det var! Väldigt simpelt ställe men det är ju oftast där man får den godaste maten. Kan varmt rekommenderas! Våran mat + dryck gick på 119 svenska kr. 



Kommentarer
Mamma

Åh så sugen jag blir att åka till Vietnam, ser helt underbart ut! Kanske blir man extra sugen en sån här dag när det stormar, är strömlöst i hemma i huset, är plusgrader och snön försvinner igen :-)Njut av värmen, solen, den goda maten och varandras sällskap! Kram på er <3

2017-11-09 @ 08:28:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannaaaslund.blogg.se

Här kan ni följa mig när jag ger mig ut på äventyr!

RSS 2.0