Phnom Penh

Vi hade en så himla skön sista dag på stranden. Lyxade till med languster och en flaska rosé och munkar till efterrätt på stranden och avslutade stranddagen med massage. Vi åkte sen in till Otres Village där det var marknad med massa smågrejs och MASSOR av god mat samt liveuppträdande. 

Efter våran härliga sista dag på stranden åkte vi vidare till Phnom Penh och checkade in på Harmony Phnom Penh hotel. Hotellet är superfint och har en takterass med pool och utsikt över Mekongfloden. Det här med stora städer är ju inte våran grej det.. vi gick ut en sväng på kvällen för att äta och spana runt lite men blev spyless på alla tuktuk förare som skrek efter oss och sen stötte vi ihop med mysko folk på tvärgatorna och kände att här vill vi inte vara, så det är skönt att vi snart åker hem. 

Imorse gick vi iaf ut igen för att kolla palatset men vi orkade inte gå in och dessutom var man tvungen att ha nästan heltäckande kläder och det orkade vi då rakt inte så vi kollade bara på håll. Vi bokade sen en sunset cruise för att åtminstone ha gjort något här i Phnom Penh. Så i väntan på solnedgången låg vi på takterassen och badade i poolen som var sjukt kall i jämförelse med havet. När det väl var dags för cruisen så har dom bokat fel dag. Så vi sitter nu på takterassen igen och får kolla solnedgången härifrån istället. Men det gör ju inget, det finns ju öl och nötter :)

Vi ska ut och äta middag senare men sen tänker vi inte lämna hotellet mer förrän vi åker till flygplatsen imorgon kl 16. 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannaaaslund.blogg.se

Här kan ni följa mig när jag ger mig ut på äventyr!

RSS 2.0